I fundit: KF “LUGINA” shpallet kampion në Ligën e rrethit Pçinjës

Klubi Futbollistik “KF LUGINA” nga komuna e Preshevës është shpallur kampion në Ligën e rrethit të Pçinjës

Klubi Futbollistik “LUGINA” është shpallur kampion në Ligën e rrethit të Pçinjës në sezonin 2021-2022.

KF Lugina mundi Radniqkin e Vranjës me rezultat 7 – 0 dhe kjo fitore ishte vendimtare për të fituar titullin kampion.