Lajme

Hoxha kosovar në gjendje të keqe shëndetësore, dërgohet me urgjencë në Turqi

Hoxha i njohur nga Mitrovica, Fatmir Latifaj, është në gjendje jo të mirë shëndetësore.

“Jepi zë” shkruan se ai u dërgua mbrëmë për trajtim urgjent në Turqi.

Siç mësohet, Latifaj ka komplikim në zemër dhe për këtë do të operohet në një spital turk.

Trajtimin e tij në një spital modern e kanë mundësuar shokët dhe miqtë.

Duhet theksuar se besimtarët mitrovicas nuk do ta shohin hoxhën në xhami derisa t’i përmirësohet shëndeti.