Të fundit

Helmohen familja preshevare nga përdorimi i këpërdhave

Sot në komunën e Preshevës, sapo janë helmuar 4 persona të një familje me përdorimin e këpurdhave të mbledhura në male.

Këta persona janë në gjendje jo të mirë, dhe pas trajtimit urgjent nga ekipi i ndihmës së shpejtë do të dërgohen në spital.

Andaj, keni kujdes. Mos përdorni këpurdha nëse nuk i njihni.