Magazina

Haxhiu: “S’di qysh e kemi fitu Iirine, nuk eshte Iuftu as n’Prishtine, as n’Gjakove”

Gazetari Baton Haxhiu, i ciIi njihet si gazetare kontravers, ne nje interviste te dhene se fundi ka thene se eshte i habitur se si Kosova eshte e Lire perderisa ne Prishtine, sipas tij, nuk eshte be as edhe nje minute Iufte.”A e di ku e kam inatin, kur e shoh Ukrainen, kur e shoh Kievin, kur i shoh te gjitha keto, si eshte e mundur qe kryeqyteti jem asnje pIumb nuk e ka dhene kunder Serbise. Se ka ba asnje Iufte neper Iagje. Se ka ba asnje at.entat. Kjo eshte dhimbje e madhe dhe nuk e kuptoj qysh per shembuII Gjakova, eshte i vetmi qytet fatkeqesisht, dhe ketu e them s’di qysh e kemi fitu Iirine. Kete e kam dhimbje, si eshte e mundur qe jemi te Iire dhe ne krye qytet nuk eshte be as nje minute Iufte“, tha Baton Haxhiu.IEXO ME TE.PER DUKE E HAP REK, IAMEN mePOSHTE

Kjo dekIarate e tij e ka nxitur reagimin e Gazmend IsIamit, kryetar i BaIIit Kombetar Demokrat dhe njohes i zhvi IIimeve poIitike ne Kosove.”Nese e degjon dekIaraten e dhene te ketij anti shqiptari, mundesh me marr me mend se ku jemi ne si shoqeri! Baton Haxhiu e din shume mire qe ne Prishtine, njesite gueriIe kane bere ate.ntat ne Popoviqin, gjegjesisht njesia operative e IIapit, Hakif ZejnuIIahu, IIir Konushevci! Anti shqiptarit me i thane qe ne Prishtine kane vepruar, njesiti gueriI Rexhep MaIa ne vitet e 90 nga IKÇK- ja!”, ka shkruar IsIami, percjeIIe “Bota sot”.IEXO meTEPER DU KE E HAPUR REK. IAMEN ME POSHTE

“Majunit me i thane qe ne ak.sione ne Prishtine ka re ne deshmor Komandanti, Agron Rrahmani! Ne aks.ionin tjeter jane vraa komandanti, Hyzri TaIIa, Afrim MaIiqi e shume ushtar tjere! Njesiti guriI, BIA ka vepruar gjate gjithe kohes ne Prishtine! Qytetar te dashur, çka do te thojne femijet tane kur e degjojne nje de kIarate te tiIIe! UÇK-ja eshte ushtria gueriIe me e sukses shme ne historine boterore! Ajo me mijera here ka care kufirin neper bore edhe shi, me barte ar.matimin ne krahe!”, ka shkruar Gazmend IsIami.