SportiTenis

Gjokoviq humb ‘betejën’ me gjyqtarët – Ai duhet të largohet menjëherë nga Australia

Në një vendim unanim, gjyqtarët James Allsop, Anthony Besanko dhe David O’Callaghan hodhën poshtë ankesën e tenistit serb Novak Gjokoviq kundër anulimit të dytë të vizës. Arsyet do të publikohen më vonë.

Në orën 5:45 të mëngjesit në Melburn, gjykata bëri publik dënimin.

Ky ishte një rishikim i vendimit për legjitimitetin apo ligjshmërinë e vendimit.

Palët kanë 30 minuta kohë për të paraqitur pyetje për kërkesa të mëtejshme. Por Gjokoviq e humbi çështjen.