Të fundit

(Foto) Përfundon me sukses gara e peshkimit me tapë “Rahovica 2020”

Përfundon me sukses gara e peshkimit me tape ,,Rahovica 2020”.

Më poshtë mund ta lexoni njoftimin nga organizatorët e kësaj gare e cila u mbajt sot në pendën e fshatit Rahovicë të komunës së Preshevës.

Mbetem tejet i kenaqur me prezencen kaq te madhe te njerezve, e te gjithe ju qe ishit prezent sot, punes tone dhe angazhimin tone per ta realizuar ne menyre sa me te mire kete aktivitet, i keni dhene kuptim dhe na keni zbukuru penden edhe me shume, sepse penda me te gjithe keta njerez te mire sot, ka shkelqyer e gjitha.
Garuesve dhe fituesve te kesaj gare ia u

rojme fitoren dhe te gjithe pjesemarresve i urojme suksese dhe faleminderit qe garuat sot ne penden e Rahovices dhe perfaqesuat vendin tuaj!
Respekt per organizatorin kryesore Blerim Rexhepi.