Magazina

Foto e rrallë e Bill dhe Hilary Clinton kur ishin studentë

Hillary dhe Bill Clinton është një ndër çiftet më të njohura në të gjithë botën.

Javë më parë ata festuan 44-vjetorin e tyre të martesës.

Hillary ka shkruar “44 vjet më pas dhe ai është në formë ende”, ndërsa bashkëshorti i saj Bill Clinton, i cili edhe është një mik i madh i shqiptarëve ka shkruar “Dhe pas 44 vjetëve, unë të shikoj me lumturi ashtu sikur të shikoja atëherë”.

Një foto e tyre kur ishin studentë ka dalë së fundmi, ku të dy duken shumë ndryshe krahasuar me tani që janë në një moshë të thyer.

Në media u fol shumë për tradhtinë e tij ndaj Hilaryt. Ai pati lidhje me bukuroshet Monica Leëinsky dhe Elizabeth Hurley, të cilave iu mbulonte edhe shpenzimet.

Hilary e ka përjetur shumë keq këtë periudhë e gjithmonë është përpjekur që të ruajë postin e të dyve dhe të shpëtonte familjen nga një përçarje.