Magazina

Forumi i 5të global i të rinjëve këtë vit zhvillohet në kryeqytetin e Hollandës

Forumi i 5të global i të rinjëve këtë vit zhvillohet në kryeqytetin e Hollandës. Më këtë rast ju informojmë se është shpallur konkursi për aplikim në këtë forum, i cili mbahet nga dt 2 deri më 6 Dhjetor 2019 .

Të drejtë pjesëmarrje kanë të rinjtë nga mosha 20-35 vj nga e gjithë bota.

Ka tre mundësi për aplikim:
– si pjesëmarrës i forumit
– si prezentues i ndonjë projekti ku përmes idesë mund të fitohet granti prej 10.000 Euro
– bursë për individ të rëndësishëm në komunitet

Afati i fundit për aplikim është 1 qershor 2019

Të gjitha informacionet dhe kushtet e aplikimit i gjeni në vegëzën e më poshtme ?

https://www.portalmladi.com/youth-global-forum-in-amsterdam-2019/