LajmeTë fundit

Forumi Gruas i APN-se: PVD ka filluar misione perfide duke keqpërdorur rolin e gruas

Forumi Gruas i partise Alternativa per Ndryshim, ka dalur me nje komunikate per rastin tashme te njohur “kamerat e sigurise”.

FR Gruas i APN-se, supozon se PVD, ne mungese te temave politike po keqperdor ne menyre perfide rolin e gruas.Ndonese, cenimi i privatesise nga ana e drejtorit te Shtepise se Shendetit, Driton Salihu ndaj Ardita Sinanit, si duket Forumit te Gruas te Alternatives per Ndryshim i duket “normal”, gjesti i drejtorit Salihu.Me tej, kane postuar edhe nje shkrim te znj Sinani te cilin ajo kishte postuar ne perfundimin e zgjedhjeve lokale, e qe FR Gruas i APN-se thote se Ardita Sinani ka etiketuar “kafshe” cdo qytetare ne komunen e Presheves.

Komunikata e plote e Forimit Gruas APN

Kur PVD-së i mungojn temat politike opozitare, ata fillojn misione perfide duke keqpërdorur rolin e gruas.

Monstruoze se si përçarjen e sjellin edhe tek gratë shqiptare në Luginë, kur dihet se personalisht Ardita Sinani ka denigruar çdo qytetarë të Komunës së Preshevës duke i etiketuar “kafshë” vetëm pse nuk kanë votuar për atë.

Këta dihet botërisht se janë përçarësit dhe shpifësit ultimativ në Luginë.

Forumi i gruas APN
21.03.2019