Kryesore

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan Xhamadani Foundation ka dhuruar 50 pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë

Fondacioni Shqiptaro-Amerikan Xhamadani Foundation ka dhuruar 50 pako ushqimore dhe higjienike për familjet në nevojë në komunën e Preshevës.

Faleminderit fondacionit e posaqërisht Z. Agim Kotaj për ndihmën që kanë dhënë në kohën kur këto familje kanë më së shumti nevojë sidomos në kohën kur po përballemi me Corona virusin.

Mirënjohje edhe për aktivistët e Zyrës për të rinj që sot bënë shpërndarjen e pakove.