Lajme

Farush Islami zgjidhet Avokat i ri i Komunës së Bujanocit

Në mbledhjen e XII-të me rradhë të Këshillit Komunal të Bujanocit, Farush Islami është zgjedhur, avokat i ri i Komunës së Bujanocit.

Sipas Fadil Alitit, kryetar i Komisionit për pranimin e dokumentacionit për avokatin e ri: “Në konkurs janë paraqitur dy persona, Farush Islami dhe Merlinda Murati, ku kandidati Islami plotëson të gjitha kushtetet e paraparame ligj – provimin e jurispodencës dhe 10 vite punë në ketë lami” – tha Aliti.

Mandati për avokatin e ri është zgjedhur në mandatin pesë vjeçar