LajmeSporti

Familja e Emiliano Sala ka marrë shpresë të re në kërkesat e tyre për gjetjen e tij.

Kërkimi privat për Emiliano Salan do të vazhdojë gjatë fundjavës.Lionel Messi dhe shumë yje të tjerë të futbollit kanë ndihmuar në grumbullimin e 325 mijë funtesh buxhet për të financuar vazhdimin e kërkimit të tij.

Një ekip i ekspertëve do të hyjë në Kanal të dielën, me një anije shpëtimi në St Peter Port Harbour në Guernsey.Familja e futbollistit Sala ka lutur autoritetet të mos e ndalin kërkimin për gjetjen e tij.