Kryesore

Eskalon situata në Kuvendin e Serbisë, përfaqësuesit opozitarë i sulen Vuçiqit

Në Kuvendin e Serbisë ka ardhur deri te një tollovi. Deputetët e opozitës shkuan në drejtim të presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq.
Pasi kanë debatuar me zë të lartë, deputetët e të djathtës opozitare janë ngritur dhe janë drejtuar kah presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq. Gati erdhi te përplasja fizike. U ngritën në këmbë edhe deputetët e partisë në pushtet, dhe erdhi gati te konfrontimi.
Vuçiqi ka raportuar sot në Kuvendin e Serbisë për planin franko-gjerman.