Shqipëri

Ekstremistët grekë rrëzojnë tabelat e reja në gjuhën shqipe në jug të Shqipërisë

Lufta për tabelatë rrugore në Shqipëri të jugut po vazhdon nga ekstresmitët grekë të cilët dje kanë rrëzuar tabelat në fshatin Dhrovjan të Dropullit.

Arben Llalla ka denoncuar rastin duke postuar disa fotografi në Facebook.

Ja postimi i tij:

Ekstremistët grekë rrëzojnë tabelat e reja në gjuhën shqipe dhe greqisht në fshatin Dhrovjan të Dropullit i cili banohet 100% nga pakica greke. Kanë qenë ekstremistët grekë që natën kanë rrëzuar tabelët e reja vetëm e vetëm përse gjuha shqipe është e para dhe zyrtare në këtë fshat të humbur të Finiqit. Për këtë ngjarje duket pyetur Vasilis nëse ka parë gjë…