Të fundit

Edhe UDSH i bashkohet listës “Alternativa Demokratike Shqiptare”

Unioni Demokratik Shqiptar pjesë e Listës
“Alternativa Demokratike Shqiptare “

Unioni Demokratik Shqiptar i është bashkuar sot listës “Alternativa Demokratike Shqiptare” bazuar në Marrëveshjen e Tiranës 2020, ku së bashku me kryetarin e Alternativës për Ndryshim dhe kryetarin e Lëvizjes për Reforma, kanë nënshkruar marrëveshjen e koalicionit për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet parlamentare të 3 prillit.