Të fundit

E turpshme: Qytetarë të pandërgjegjshëm kanë filluar dëmtimin e lodrave në parkun rekreativ në hyrje të qytetit të Preshevës

Kjo gjendje vie vetem pas 2 muajve pasi kanë përfunduar punimet në këtë park.

Kërkojmë më shumë seriozitet dhe kujdes nga ana e qytetarëve sidomos ata që frekuentojnë këtë park pasi prona publike është pronë e shenjtë.

Bëjmë apel gjithashtu mos të përdoren pijet alkoolike pasi kjo pjesë është ndërtuar për fëmijë.