LajmeTë fundit

E jashtëzakonshme: Policet e Kosovës dhe Shqipërisë parakalojnë në SHBA

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) kanë nderuar policet e Kosovë dhe Shqipërisë në paradën ndërkombëtare të femrave police.


Nga Kosova e Shqipëria, policet shqiptar kanë marrë pjesë në paradën ndërkombëtare të femrave police në Alaskë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ky lajm është bërë i ditur nga Sokol Ymeri i cili jeton në Alaskë.