LajmeTë fundit

“Drejtori i Shtepise se Shendetit Driton Salihu cenon privatesin e qytetareve”

Drejtori i Shtepise se Shendetit Driton Salihu, ka keqperdorur poziten e tij qe mbart mbi supe, duke cenuar privatesine e qytetareve te presheves .

Keqperdorimi i kamerave te sigurise, te institucionit ne fjale qe z.Salihu e udheheq eshte ne kundershtim me ligjin.Megjithate, rasti i ketij keperdoromi nga ana tij vlen te theksohet se eshte me permasa politike, sepse qytetarja qe i’u eshte cenuar privatesia perfaqeson nje subjekt politik ne komunen e Presheves.

Por, nje gje duhet ta kuptoje drejtori i Shtepise se Shendetit, se te gjithe jemi qytetare ne rradhe te pare, dhe se cenimi i privatesise pa lejen e personit edhe keperdorim i detyres qe ai posedon.

Behet fjale per znj Sinani, njeherit kryetare e deges se PVD-se, por para se gjithash eshte qytetare e komunes se Presheves te ciles i’u eshte cenuar privatesia nga ana e drejtorit z.Salihu.

Fatkeqeisa me a madhe e ketij rasti eshte, se sa jane te sigurte tani me qytetaret e Presheves per privatesine e tyre qe do te vijne per tu kontrolluar ne Shtepine e Shendetit Presheva ne Presheve!

Ja dhe fotografija qe eshte bere postuar ne llograine e profilit te tij ne fejsbuk: