Të fundit

Doli nga shtypi libri me titull “Marsho vargu im” i poetit Avni Shaqiri

Doli nga shtypi libri me poezi dhe poemë me titull “Marsho vargu im” i poetit Avni Shaqiri, përgatitur për shtyp nga Shoqata e Shkrimtarëve “Feniks” (Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë), me shtëpinë botuese “Lena” Prishtinë, 2021.

Poema përbëhet prej 1001 vargjeve. Redaktor: Bilall Maliqi, recensent Sevdail Hyseni, lektore Valmirë Shaqiri-Rahimi dhe korrektor Mustafë Shaqiri.