Opinione

DIKUSH DUHET TË JEP PËRGJEGJËSI PËR SITUATËN E KRIJUAR NË KOSOVË

Qeveritarët e Kosovës, duhet në mënyrë të mençur dhe diplomatike, t’i bindin SHBA-të, dhe shtetet perëndimore, me fakte bindëse, për mos heqjen e taksës, e jo në mënyrë të vrazhdët, e t’i hapin telashe shtetit për rishikim të marrëdhënieve me SHBA-të…
Dikush duhet të jep përgjegjësi për situatën e krijuar në Kosovë!
Zot ruana miqësinë e përhershme me shtetin më të fuqishëm në rruzullin tokësor!

Opinion nga Bilall Maliqi