Lajme

Çfarë shihni në këtë fotografi? Testi i thjeshtë që do të t’u tregojë se sa jeni të stresuar!

Një imazh është shfaqur në mediat sociale i cili thuhet se tregon një iluzion optik që me sa duket përcakton se sa jemi të stresuar.

Dhe siç thuhet tutje, niveli juaj i stresit gjendet në atë që shihni brenda sekondave.

Nëse imazhi është i palëvizshëm, ju jeni të qetë; nëse lëviz pak, ju jeni të stresuar dhe nëse lëviz si një karusel, ju jeni shumë të stresuar.

Imazhi tani më i bërë viral ka provokuar shumë njerëz në internet, duke lënë shumë komente online dhe duke zbuluar nivelet e tyre të stresit.

Ky test i stresit thuhet të jetë punë e neurologut japonez Yamamoto Hashima.