Çfarë po ndodh me presidentin Biden? Shtrëngon përsëri duart me njeriun e padukshëm

Pas fjalimit të tij të së premtes në Seattle, Uashington, presidenti i SHBA Joe Biden duket se ka shtrënguar duart me një njeri të padukshëm. Ky veprim e bëri atë sërish temë në internet, pasi vetëm një javë më parë bëri të njëjtën gjë në një fjalim në Karolinën e Veriut.

Biden, i cili përfundoi turneun e tij kombëtar me një fjalim mbi reformat e propozuara, u kthye pasi i tha lamtumirë audiencës dhe shtrëngoi duart, por askush nuk ishte aty. Më pas ai bëri një kthesë tjetër të vogël, me sa duket përsëri arriti në hapësirën e zbrazët. Më pas, presidenti i hapur i Shteteve të Bashkuara iu kthye të pranishmëve me buzëqeshje dhe i falënderoi për vëmendjen ndaj fjalëve të tij.