Të fundit

Certifikohen rezultatet e zgjedhjeve në Bujanoc

Komisioni Komunal Zgjedhor në Bujanoc ka certifikuar sot rezultatet e zgjedhjeve lokale për këtë komunë të zhvilluara më dy qershor.

Sipas raportit të KKZ-së, nga 43.081 qytetarë të evidentuar në regjistrin votues, ftesës për të votuar ju kanë përgjigjur 18.825 prej tyre ose 43, 70 %. Vota të vlevshme ishin 18.494 ndërsa të pavlevshme 331, shkruan FOLonline.

Radhitja e listat zgjedhore sipas votave dhe mandateve në kuvendin komunal:

1.Fronti për Ndryshim-3494-8

  1. Aleksandar Vuçiq „Bujanoci nesër“-3291-7

3.Lëvizja e Progresit Demokratik-3155-7

  1. Partia Demokratike-2508-6

5.Partia për Veprim Demokratik-2080-5

6.Dr.Dejan Stojanoviq Meçe-2079-5

7.SPP „Romët e bashkuar“-1128-2

  1. Ndryshimet për fshatin dhe qytetin tonë- Sasha Arsiq-601-1

9.Lista serbe për Bujanocin-158-0