Magazina

Çarrtet Milaim Zeka: PopuII qe Lyp Q* NanËn mengjes e Aksham janë…

Naten e mbremshme ne nje emision televiziv nje nje debat te ashper te radio Dukagjini, Milaim Zeka si humbi kontroIIin dhe filIoi te ofendoje rende! Ai tha se

popullit Kosovar, Serbia jau ka Q* nanen, biles pak iu ka doke nana po ata na e kane Q* edhe baben! Dhe ne perseri nuk mbushemi mend! Ai poashtu tha se.. perLAJMIN ePLOTE ju ftojme te sht,ypni re,kIamen me p0sht qe te vazhdon me leximin