Brnabiq: Sukses i pabesueshëm historik

Kryeministrja serbe Ana Brnabic tha se para vitit 2013, çështja e ‘Kosovës dhe Metohisë’ ishte e mbyllur për të gjitha fuqitë e mëdha, raporton Ministria Lajmeve

Ajo më tek shtoi se ishte realisht e pakonceptueshme që SHBA, Gjermania, Mbretëria e Bashkuar dhe Franca sot do të bënin thirrje për një kompromis midis Beogradit dhe Prishtinës.

Duke përmendur “suksesin e pabesueshëm historik” të qeverisë serbe dhe presidentit Aleksandar Vuçiq, kryeministrja serbe tha se Beogradi po ndjek sot një politikë ku Prishtina është nën presionin ndërkombëtar dhe ku përfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare për më shumë se një vit nuk e kanë përdorur frazën “ne u bëjmë thirrje të dyja palëve”./ministrialajmeve.com