FutbollSporti

Biznesmeni nga Diaspora ndihmon klubin futbollistik të femrave Preshevë-Bujanoc

Diaspora e Luginës së Preshevës ndihmon klubin futbollistik të femrave Preshevë-Bujanoc

Njoftimi i plotë nga KFF Preshevë-Bujanoc:

Ekipin tonë Kff Presheve Bujanoc e cila garon në ligën e dytë në Serbi sot na vizitoi një personalitet  që  ndër vite kontribon për futbollin shpitar në Luginë të Preshevës,  Shqipëri dhe Kosovë. 

Është fjala për biznesmenin e suksesshem z.Lulzim Maliqi që vepron ne Gjermani , i  cili na dhuroi në emër të firmës ” Maliqi ” një komplet trenerka për ekipin dhe  dhe një  vlerë të holla prej  1.000 euro.

 Së shpejti do të arrije dhe  donacioni i dytë  ku bëhet fjalë për çdo lojtare  nga dy pal komplete bluza për vajzat dhe djemtë e shkollës futbollit Presheve Bujanoc.

Kryesija e klubit KFF Presheve Bujanoc ne shenjë faliminderimi i ndau Mirënjohje për kontributin për rininë shqiptare në Luginë.