Lajme

Bërnabiq: Policët kosovarë e kanë cënuar Kushtetutën e Sërbisë

Gjatë konferencës për media lidhur me shpalljen e zgjedhjeve lokale në Serbi të cilat sipas gjitha gjasave to të mbahen më 2 qershorë, kryetarja e Kuvendit të Serbisë ka falënderuar pjestarët e MPB-së lidhur me arrestimin e policëve kosovarë.
“Ata e kanë cënuar Kushtetutën e Sërbisë dhe për këtë i falënderojë pjstarët e MPB të cilët e kanë kryer detyrën e tyre në mënyrën më të mirë të mundshme dhe kështu duhet të jetë dhe kështu le të vazhdojnë” ka thënë Bërnabiëq. Kryetarja e Kuvendit të Sërbisë pret që lidhur me këto arrestime të marrë falënderime nga BE./lajmial