Magazina

Baton Haxhiu: Duhen falur krimet Serbe ne Kosove

E nderkaq ne ishim deshmitare qe dje u denuan 2 ish ushtare te ushtrise clirimtare te Kosoves, ne nje interviste te ‘presing’ ne T7, Baton Haxhiu u pat shprehur se

‘krimet serber duhen falur tashme pas 20 viteve dhe te vazhdohet perpara me asociacionin dhe liberalizimin e vizave’, eshte shprehur ai. Z.Haxhiu gjithmone ka mbajtur qendrime interesante dhe jo fort te pranueshme per nje pjese dermuese te popullit tone. Se sa ka pasur te drejte, jepni mendimin tuaj ne komente