Teknologji

Audio dhe video thirrjet në WhatsApp së shpejti deri në 8 pjesëmarrës

Spekulimet janë vërtetuar, Facebooku, ka konfirmuar se do ta rrisë kapacitetin e njerëzve që mund të komunikojnë në të njëjtën kohë në një grup në WhatsApp.

Limiti aktual i audio-video thirrjeve në WhatsApp është 4, dhe ai do të dyfishohet në 8, transmeton KOHA shkrimin e GSMArena.

Megjithatë, Facebook, nuk ka konfirmuar kohën se kur do të ndodhë një gjë e tillë