Kryesore

Arrihet marrëveshja gjithshqiptare në Bujanoc

këto çaste në selinë e PD-së në Bujanoc është arritur marrëveshja për koalicionin qeverisës lokal merr vesh FOLonline.
Subjektet politike shqiptare janë dakorduar për të gjitha pikat e draftit që nënkupton ndarjen e përgjegjësive dhe pozitave udhëheqëse.
Pozitat udhëheqëse komunale janë këto: kryetari i konunës -PD, kryetari i Kuvendit Komunal- PVD, zv/kryetari i komunës- LPD.
Për përmbajtjen e marrëveshjes më gjerësisht gjatë ditës….