Të fundit

Arifi vizitoi KBI-në në Bujanoc për nder të festës së Bajramit

“Sot ne seline e Kbi-Bujanoc, kryetari i saj Sulejman ef. Fejzullahu me stafin e tij priti ne takim, kryetarin e Komunes se Bujanocit, Nagip Arifin me stafin e tij. Me kete raste, kryetari i komunes Bujanocit, e falemnderoi kryetarin Sulejman ef. Fejzullahun per mikepritjen, dhe i uroi festen e Bajramit te Fitrit. Kryetari Sulejman ef.Fejzullahu falemnderoi Kryetarin e Komunes per viziten,duke shpresuar ne bashkepunimin e metejshem” – njofton KBI në Bujanoc