Të fundit

Arifi përmes një video-mesazhi uron Fitër Bajramin

Kryetari i komunës së Preshevës Shqiprim Arifi përmes një video-mesazhi u ka uruar gjithë besimtarëve musliman festën e madhe Fitër Bajramin.

Arifi sërish ka apeluar tek qyetatarët të tregojnë diciplinë edhe këto ditë pandemie të shkaktuat nga virusi Covid-19.

“Diciplina e lartë dhe kultura qytetare që kanë treguar preshevarët ka treguar edhe rezultatin me 0 të infektuar në komunën tonë” – është shprehur ai.

Mesazhi i Arifit ishte ” Juve ju uroj dashuri, solidaritet, paqe me familjet e juaja, ju oroj ditën e Bajramit dhe ju uroj një vitë shumë më të mirë që kemi kaluar deri më tani”

Video