Të fundit

Arifi mesazh urimi me rastin e festës së Kurban Bajramit

Kryetari i komunës Preshevës Shqiprim Arifi nëpërmjet një video-mesazhi uroi gjithë besimtarëve mysliman festën e nesërme të Kurban Bajramit, transmeton Ministria e Lajmeve.

I pari i komunës përveq urimeve, ai po ashtu ka bërë thirrje tek qytetarët që të kanë kujdes dhe të jenë të vetdishëm që duhet ti shmangin grumbullimet fetive. Arifi tutje është shprehur që ditën e nesërme të ketë sa më pak vizita tek të afërmit, sepse në të kundërtën ky qëllim i mirë mund të bëhet shkaktar i përhapjes së koronavirusit.

Video-mesazhi i z.Arfi :