Lajme

Ardita Sinani:Uroj për një shtet të fort me ndikim në ballkan!

Kryetarja PVD’s  dega ne Presheve, z Ardita Sinani ka uruar Diten e pavarsise se Republikes se Kosoves.

Urimi i zonjes Sinani ka qene shume inkurajues duke i uruar shtetit te Kosoves 11 vjetorin e pavaresise qe te jene sa me te forte ne te ardhmen dhe ti shtohet ndimi ne gadishullin ballkanik!

Ja mesazhi i plote i Ardita Sinanit:

Të gjithë shqiptarëve,

Urime 11 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës! Uroj për një shtet të fortë e me ndikim në Ballkan!

Bashkë në përvjetorët e ardhshëm!

A.S