LajmeTë fundit

Ardita Sinani: Akuzon rende Shqiprim Arifin

Ardita Sinani gjate zhvillimit te seances qe eshte duke u mbajtur, gjate nje replike kundrejt keshilltares te APN-se, ka leshuar nje akuze te rende per kryetarin e komunes se Presheves, Shqiprim Arifin, se i pari i komunes ka paraqitur ne prokurori nje padi kundrejt znj Sinani si dhe kundrejt drejtoreshes se shkollles fillore”Ibrahim Kelmendi”.

Znj.Sinani thote se mbas kesaj akuze se shpejti do te paraqitet ne prokurori ne Nish, per te deshmuar rreth padise qe i’u eshte bere ne drejtim te znj.Sinani e cila shprehet se eshte inicuar nga kryetari i Alternatives per Ndryshim Shqiprim Arifi.