Magazina

Arbana Xharra: MeAlbin rrencin nuk ka Evrope. Nuk kthehem ndoshta kurr me ne Kosove

Dihet prej kohesh qe Arbana Xharra eshte nje nga gazetaret me anti isIam ne Kosove e edhe njehere ajo ka reaguar per ndertimin e Xhamise se madhe ne Prishtine. Xharra, e cila tradicionalisht ka urry dhe eurreene fene isIame, ajo kesaj radhe ka goditur mbeshtetesit e Presiden.tit turk Rexhep Taip Erdogan.

Arbana Xharra eshte shprehur: ‘Me Albin rrencin nuk ka Evrope, skthehem ndoshta kurre me n’Kosove’. Per la jmine plo te shty p ne re klamen mePOSHT