Lajme

Anglia “ofertë” shqiptarëve të burgosur/ “Do u japim 1500 paund dhe lirim nga qelia, nëse ktheheni në vendlindje”

BBC i ka kushtuar një artikull të burgosurve shqiptarë në Britaninë e Madhe, në të cilin shkruan se shumica prej tyre janë kthyer me forcë në Shqipëri dhe kjo është realizuar nga një bashkëpunim mes dy vendeve, lajm ky që sipas tyre është konfirmuar nga autoritetet shqiptare.

BCC sjell edhe rrëfimet e dy shqiptarëve që janë kthyer në Shqipëri dhe thotë se ata i kanë rrëfyer se Britania e Madhe iu ofroi 1500 paund për t’u larguar.

Artikulli i plotë i BBC: