LajmeTë fundit

A do të ketë “shitblerje” të këshilltarëve ditëve në vijim!

Pas ndodhive të fundit në skenën politike të pushtetit lokal, priten të ndhodhin shumë zhvillime të papritura ditëve në vijim.Lajmi që bëri bujë për largimin e këshilltarës Fetanete Mehmedi nga radhët e APN-ës tani ka hapur shumë dyer dhe hapësirë për konsiparcione të mudndhme në skenën politike.Njëra nga praktikat e pushteteve të kaluar dhe aktual na kanë mësuar se në kuvendind komunal ka hapësirë për “shitblerje” të këshilltarëve në Kuvendit Komunal.Pra,a do të ketë “shitblerje” edhe kësaj radhe mbetet të shihet ditëve në vijim.