Opinione

A do ta justifikoj Shqiprim Arfin situata aktuale-për mosrealizimet e premtimeve që ka dhënë?

Duke u nisur nga situata aktuale politke në vend,jemi dëshmitarë të gjithë qytetarët e Preshevës për premtimet e dhëna nga Kryetari i Komunës Shqiprim Arifi.Mirpo, ato premtime të dhëna gjatë fushatave zgjedhore por edhe ato pas zgjedhore që janë dhënë nga vet ai,pothuajse shumica prej tyre kanë mbetur vetëm në rrafshin teorik të pa realizuara në praktikë.Krytarin Arifi, në njëfar forme kjo situatë e tillë edhe pse shumica mendojnë që është në disfavor të tij,ne medojmë se kjo situatë ndoshta është edhe në favor të tij .Kjo analizë, tregonë se i pari i Komunës mund ta justifikoj vetveten dhe të pushtetit që ai udhëheq në dështimet politike dhe krejtësisht të kundërta me ato që është thirrur ai dhe partia e tij APN gjatë fushatës zgjehore.Duke i nisur nga ajo se opozita dhe kundërshtarët tjerë nuk po e lënë pushtetin aktual të qëndroj në udhëheqje për ti realizuar premtimet e dhëna.Dhe kjo situatë e krijuar i lë hapësirë për ta justifikuar veten e tij si udhëheqës i Komunës së Preshevës.Mendojmë, së është dashur të lihet që të verpoj në qeverisjen lokale edhe për një kohë të shkurtër që ta kuptojnë qyetarët e Komunës të Preshevës ,politikën e dështuar që na është servuar nga ky pushtet lokal aktual.