Të fundit

48 vende të rezervuara për mjekët nga Lugina e Preshevës në konkursin për specializim në Kosovë

Në konkursin e hapur nga Ministria e Shëndetësisë të Republikës së Kosovës për specializim, janë ndarë 48 kuota për mjekët e Luginës së Preshevës edhe atë :

“Vende të rezervuara për Luginën e Preshevës ( Mjekë që punojne dhe veprojne në Luginë) sipas këtyre profileve: 3 Gjinekologji me Obstetrike, 1 Pediatri, 1 Kardiologji, 1 Pulmologji, 1 Gastroenterologji dhe 1 Mjekesi familjare (me page nga MSH), ndërsa vende me vetëfinancim janë: 1 Otorinolaringologji, 2 Endokrinologji, 1 Radiologji, 1 Dermatovenerologji, 11 Kirurgji Orale, 2 Paradontologji dhe mjekësi Orale, 1 Sëmundje të dhëmbit me endodoncion, 13 Ortodonci dhe 8 Protetikë Stomatologjike.”

Të interesuarit për aplikim mund ta ndjekin linkun e mëposhtëm :