Lajme

100 euro për të rinjtë e moshës 16-30 vjet

Të rinjtë e moshës 16 deri 30 vjeç do të marrin 100 euro ndihmë shtetërore më 1 shkurt, njoftoi sonte presidenti Aleksandar Vuçiq në konferencën vjetore për shtyp.

“Të gjithë të rinjtë, nga ata që kanë mbushur 16 vjeç e deri tek ata që do të mbushin 30 vjeç në 2022, kanë të drejtë të aplikojnë nga data 15 deri më 30 janar dhe të marrin 100 euro ndihmë financiare më 1 shkurt.