Lajme

​(Foto)”Leshime” apo “keqperodrime” nga punekryesit ne Gjimnazin Skenderbeu ne Presheve

Dite me pare ne Gjimnazin “Skenderbeu” ne Presheve, kishin perfunduar te gjitha punimet per renovimin komplet te asaj shkolle. Deri sa opozita e PVD-se e PDSH-se, kishte akuzuar pushtetin lokal te Presheves, gjegjesisht Kryetarin Shqiprim Arifi per dhenje tenderash kompanive serbe ose te “lidhura” me akter te politikes qeveritare te Aleksander Vucicit, dicka ndryshe ndodhi ne Gjimnazin Skenderbeu.
“Leshim” apo “keqperdorim” i vetedishem, eshte hasur pas dorzimit te punes, ne projektin e sapo perfunduar te renovimit.

Mos vendosja sispas projektit te sistemit kunder zjarrit, ne tavanet e shkolles, njeherit dhe interieri me panele te gipsit sipas projektueseve eshte rikthyer si i pa kryer, nga ana e Ministrise qe edhe financoi kete projekt.

Punet ne Gjimnazin Skenderbeu kane rifilluar dhe renovimi komplet sipas projektit te parapare, pritet te perfundoj ne javen e ardheshme.