KryesoreMagazina

Zuckenberg i ftoi 5 persona për të krijuar FB, por vetëm 2 prej tyre pranuan, e që tani janë miliarder!

A e dini se ???

Në 2004 Mark Zuckerberg ftoi pesë vetë në dhomën e tij në Harvard për të folur për një mundësi biznesi! Vetëm dy prej tyre shkuan për ta takuar, dhe sot të dy janë miliarderë …

Dustin Moskovitz me mbi 6.5 miliardë dollarë dhe Eduardo Saverin me mbi 3.4 miliardë dollarë.

Kur një mik ju thërret të diskutoni një ide biznesi duhet të jeni të hapur, kurrë nuk i dihet!
Kështu që ,,Mos e humb fatin!