Lajme

Vuçiq: Qytetarët të mos brengosen, nuk do të ulje të pagave dhe pensioneve

Serbia do të përballojë për shkak të pademisë së koronavirusit , jo lehtë, por më lehtë se vendet e tjera dhe nuk do të ketë ulje të pagave dhe pensioneve në sektorin publik, tha sot presidenti Aleksandër Vuçiq.

Askund në botë nuk është situata e lehtë, madje as në Serbi, por më e lehtë se kudo në Evropë. “Situata do të jetë më e mirë dhe njerëzit mund të shpenzojnë parat e tyre sepse rrogat nuk do të do të vonojnë, ata nuk do të humbasin pagat në sektorin publik, pensionet, as edhe një ditë të vetme,” u tha Vuçiq sot gazetarëve.