Lajme

Vuçiq: Jam krenar për djalin tim, Kurti nuk më shikon dot në sy

I pyetur për përmendjen e Kurtit për djalin e tij Danilon për pjesëmarrjen e tij në ngjarjet në Banjska, ai përmendi tentativën e pretenduar për t’i hequr fanellën e Danilos dhe “rezistencën e tij të guximshme”.

Pse e bën Kurti këtë? Sepse ai nuk mund të më shikojë në sy. Sepse duan t’i dëbojnë serbët nga Kosova. Unë jam krenar për të birin tim. Nuk ka asnjë kërcënim të tillë që të më trembë. Burgu? Vrasje? – tha Vuçiq duke buzëqeshur.