Lajme

Vuçiq i drejtohet gazetarit nga Kosova: Idriz, a po lexoj mirë shqip?

Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiq, gjatë një takimi sot me kandidatët e Listës Serbe në Beograd i ka lexuar disa dokumente të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve të Kosovës (KQZ) në gjuhën shqipe: Lista e kandidatëve dhe subjekteve politike, me ç’rast i është drejtuar gazetarit nga Kosova, Idro Seferi, se a ka lexuar mirë?, raporton portali “Front Online”.

“Sefer, a i thash mirë?”, ka deklaruar Vuçiq me buzëqeshje.

“A po e shehë nëse ti mundesh në serbisht, mund edhe unë diçka të mësoj, por nuk jam aq i talentuar si Nenad Rashiq apo Rada Trajkoviq”, ka thënë Vuçiq.