Lajme

VIDEO/ Presidenti Rugova përballë Millosheviqit/ Rugova i përgjigjet 3 pyetjeve që gozhdon Millosheviqin

Përballja e shekullit ne Tribubalin e Hagës, mes Rugovës dhe Millosheviqit.

Nga procesin gjyqësor kunder Sllobodan Milloševičit në Hagë.

Tri pyrtje për presidentin e Kosovës Dr. Ibrahim Rugova dhe tri pergjigje nga ai.

1. Gjykatësi: z. Rugova: a mund të na shpjegoni fjalen „KOSMET“?

2. Milloševič: A besoni së serbët do heqi dorë nga „Kosova e Metohija“?

3. Milloševič: A ishte UÇK-ja një organizatë teroriste?