LajmeTë fundit

(VIDEO) Ardita Sinani: Gratë e bëjnë politikën më të përgjegjshme

Nënkryetarja e Partisë për Veprim Demokratik, Ardita Sinani, është e para grua politikane në Luginën e Preshevës. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, ajo thotë se pjesëmarrja më e lartë e gruas në politikë do të kontribuonte në uljen e shkallës së korrupsionit, pasi gratë sjellin një shkallë të lartë përgjegjësie dhe angazhimi. Me zonjën Sinani, e cila ishte në Uashington, si pjesë e një delegacioni të Luginës, bisedoi kolegia Keida Kostreci: