Vazhon pastrimi i mbeturinave ne Stacionin Hekurudhor

Stacioni Hekurudhor ishte i sterbmbushur me mbeturina( deponi te egra), pothuajse ne te gjitha lagjet te cilet kane shqetsuar banoret e S.Hekurodhor.Akumuluimi i tyre i kishte bere te veshtire levizjen e banoreve dhe rrezikuar shendetin.

Mirepo, aksioni i pastrimit nga e nderrmarjes N.P Moravica tashme, ka filluar pa nderprere, duke pastruar keto mbeturina pothujase ne te gjitha lagjet ku ka pasur nevoj per te intervenuar nga keto deponi te egra.

Lajmin e ka bere te ditur faqja zyrtare e Komunes se Presheves.

Lajmi nga faqja e Komunes se Presheves i plote:

Për një ambient më të pastër

Në Stacionin Hekurudhorë po vazhdon pastrimi i mbeturinave në të gjitha lagjet. Shumë vende kanë qenë të stërmbushura me mbeturina dhe kanë penguar këmbësorët dhe automjetet.