Të fundit

Vazhdon edhe nesër vaksinimi me Pfizer pa termine në Preshevë

Shtëpia shëndetit në Preshevë, gjegjësisht reparti i vaksinimit ka filluar të vaksinoj qytetarët e Preshevës me vaksinën Pfizer pa termine nga dita e shtune. Andaj të gjithë ata që nuk kanë pasur mundësi të vaksinohen gjatë vikendit, ata mund të vaksinohen edhe në ditën e nesërme dule filluar nga ora 8:00 e mëngjesit deri në ora 20:00 i mbrëmjes.

Kujtojmë se përveç vaksinës Pfizer, qytetarët mund të vaksinohen pa termine edhe me vaksinën Sinofarm dhe Sputnik.